TL;DR: Това безжично зарядно устройство 2-в-1 с ключодържател може да зарежда

...
TL;DR: Това безжично зарядно устройство 2-в-1 с ключодържател може да зарежда
Коментари Харесай

Зареждайте в движение с това зарядно ключодържател за $19 за iPhone и Apple Watch

TL;DR:  Това безжично зарядно устройство 2-в-1 с ключодържател може да зарежда вашия iPhone или Apple Watch на всички места за единствено $18,99. Направете допустимо зареждането в придвижване, като добавите това към количката си и платите в този момент!

Изтощена батерия в несъответствуващ миг може да съсипе един добър ден. Независимо дали сте на работа, в клас или където и да е другаде, не постоянно има време да спрете и да заредите телефона си. Ето за какво носите зарядно устройство, което може да бъде на всички места с вас!

Безжичното зарядно устройство 2-в-1 с ключодържател е снабдено с батерия от 2500 mAh и два метода за зареждане на вашите устройства. Можете да захранвате Apple Watches посредством безжичното зарядно устройство или да свържете устройство посредством USB-C кабела.

Цялото зарядно устройство е супер плътно и просто наподобява като ключодържател, само че може да ви спести доста разочарования. Ако не желаете да оставите изтощените акумулатори да управляват деня ви, можете направо да отидете...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР